Finally..My own blog..

Salam buat semua yang tengah  baca blog ni,xkira muda, tua, lelaki @ pompuan pendek cerita asalkan blh membaca & tengah membaca blog nih . Syukur Alhamdulillah akhirnya dapat gak merealisasikan impian untuk buat blog sendiri ni walaupun amek masa yang lama.Idea nak menulis blog ni sebenarnye dtg dari kawan2 la, Dah lame nk tulis blog ni, tapi xsempat.. Banyak sangat benda nk di uruskan masa belajar.. dh xde keje skang br la sempat nk menulis..huhu..
Tak kenal maka tak.....tahu bukan cinta ok. You can call me Haris. Actually, I'm just finished my studies in Bachelor of Electrical Eng.(Hons) kat UiTM Shah Alam. So, skang ni blh dikatakan in between job @ mudahnye MENGANGGUR la..hehe..

Ni tengah posing kat pantai mane ntah

Serba sedikit tentang blog ni, actually I'm not planning to make this blog as a personal blog only. So, there will be a mix of personal stuff, information and knowledge that I will share with you all guyz."Ilmu tanpa amal ibarat sepohon pokok tanpa buah" That's what I'm trying to practice here, sharing knowledge. Satu lagi, saya ni bukan la Guru Bahasa Melayu @ Guru Bahasa Inggeris jadi harap maafkan lah kalau ada tersilap tatabahasa, penggunaan bahasa rojak.huhu.. Sekian=)

Read Users' Comments (6)

6 Response to "Finally..My own blog.."

  1. akendin says:
    June 27, 2010 at 3:10 AM

    anda tidak perlukan pengiktirafan atau pentauliahan dari fakulti bahasa atau dewan bahasa dan pustaka untuk menyampaikan kebenaran. kehidupan yang singkat, teruskan mencapai matlamat anda

  2. Nurul Mahzuzah says:
    June 28, 2010 at 8:20 PM

    hahaha..bagus2 encik haris kite da de blog sendri..pasni da sibuk jd engineer ke pe2 la still teruskan blog ni k..

  3. bariah says:
    June 28, 2010 at 9:26 PM

    tp..mengapa the profile said age is 22..?emm...

  4. Haris says:
    June 28, 2010 at 9:26 PM

    cik mazuzah&en anwar, tq 4 stopping by..insyaallah, aku akn try bt yg ter bek utk blog aku nih..walaupn aku da nmpk ms dpn yg bz..huhu

  5. Haris says:
    June 28, 2010 at 9:28 PM

    cik bariah: ntah ler..I xtau..huhu

  6. bariah says:
    June 28, 2010 at 9:30 PM

    emm....terdapat keraguan pada jawapan itu mr haris...

Post a Comment